Всички категории

Повикване : + 86 731 84830658

Мейл: [имейл защитен]

За нас

Начало> Фабрично видео > За нас

За нас
Кои сме ние

С повече от 60 години опит в индустрията, Torch Group е най-голямата база за производство на свещи и изследователска и развойна дейност в Китай, обслужваща оригинално оборудване, резервни части и индустриални клиенти по целия свят.

Седалището на фабриката е в Хунан, Китай. Експортният бизнес в Съединените щати, Германия, Русия, Индонезия и други повече от 50 страни и региони.

Технически център

С китайското интелигентно производство, Torch се разшири на нов пазар. Torch енергично насърчава интелигентното производство. Вървете напред към целта на „водещ световен доставчик на части за автомобилни двигатели“.

Имаме повече от 42 напълно автоматични производствени линии, годишният производствен капацитет от 300 милиона супер „Факел“ се развива по-бързо. Като звено на секретариата на подкомитета за запалителни свещи на националния технически комитет по стандартизация на автомобилите, Torch разполага с професионален институт за изследване на свещи и център за изпитване, който е достигнал водещо ниво в същата индустрия.

Системата за запалване на двигателя разполага с пълен набор от устройства за изпитване на тип запалване и оборудване за симулиране на тест за запалване, тест за издръжливост и др. Torch е получил много сертификати, като ISO9001, IATF16949, сертификат за система за качество, сертификат Ford Q1, сертификат Saic-GM QSB, сертификат GP-10, сертификат за тестов център CNAS и сертификат за екологична система ISO 14001. Той осигурява силна системна поддръжка за контрол на качеството и опазване на околната среда.

Продуктовата гама

С развитие от повече от половин век, Torch възприема запалителните свещи като основна дейност в продуктовото оформление. И развива разнообразни индустрии, като водна помпа, водно уплътнение, специална керамика,Бобина, кабел за запалване, филтър, генератор и така нататък.

Запалителни свещи с медна сърцевина, платинени свещи, иридиеви запалителни свещи, запалителни свещи Pin to Pin се използват широко в автомобилната, мотоциклетната, малките бензинови, газовите двигатели, промишлените двигатели и други индустрии.

Вътрешната заетост на OEM е над 40% и се изнася в Европа, Северна Америка, Южна Америка, Япония, Южна Корея, Югоизточна Азия и други региони.

Способността за развитие и нивото на качество на запалителната бобина и кабела за запалване са водещи в индустрията. Пазарният дял на продуктите за двигатели на природен газ е над 60%.

Планиране за бъдещето

Torch поема мисията за „създаване на стойност за акционерите, осигуряване на сигурност за служителите, развитие на икономиката за обществото и обслужване на страната за националните индустрии“. В бъдеще Torch ще продължи да изследва нови енергийни превозни средства, интелигентно производство, индустриален интернет и други области, бъдете смели и иновативни. Хората на факела винаги ще се придържат към принципа „Нека силите се съберат заедно, направете мечтата реалност, нека „невъзможното“ стане възможно“, за да вървим напред.

Темпото на времето никога не спира. Ние следваме темпото на иновациите, бъдем верни на първоначалния стремеж и вървим напред. Страстта разпалва мечтата, Факлата се разпространява по целия свят!


300+

милиона производствен капацитет

42+

напълно автоматична производствена линия

50000+

километри гаранция

130+

силна техническа поддръжка

Уважение към закона
Уважение към закона

Torch Group е решена да спазва буквата и духа на закона в Китай и отвъдморските страни и да бъде честна и прозрачна във всички свои сделки.

Уважение към природната среда
Уважение към природната среда

Чрез своите корпоративни дейности Torch Group работи, за да допринесе за регионалните условия на живот и социалния просперитет и също така се стреми да предлага продукти и услуги, които са чисти, безопасни и с високо качество.

Уважение към клиентите
Уважение към клиентите

Torch Group провежда интензивни продуктови проучвания и дейности за развитие, за да създаде нова стойност за своите клиенти.

БодиМелд
Уважение към служителите
Уважение към служителите

Torch Group подхранва изобретателността и другите способности на своите служители. Тя се стреми да създаде атмосфера на сътрудничество, така че служителите и компанията да могат да реализират пълния си потенциал.

Уважение към акционерите
Уважение към акционерите

Torch Group уважава акционерите, като напълно осъзнава тяхната роля и рисковете, въвлича ги в живота на компанията и се стреми да отговори на техните дългосрочни очаквания.

Уважение към другите
Уважение към другите

Torch Group уважава хората, културата и традициите на всеки регион и страна, в която оперира. Освен това работи за насърчаване на икономическия растеж и просперитета във всички страни, с които има връзка.

БодиМелд

Обадете ни се ДНЕС за БЕЗПЛАТНА оферта
+ 86 731 84830658

Обратна връзка