Всички категории

Повикване : + 86 731 84830658

Мейл: [имейл защитен]

Статии

Начало> Фабрично видео > Статии

Технически предимства на факлата

Време: 2022-05-30 Хитове : 68

Иридиево-платинен щепсел на фенерче

Централният електрод използва първата в света ултра фина иридиева сплав с диаметър 0.6 мм за висока производителност, а платиненият връх се използва за основата

електрод за още по-дълъг експлоатационен живот.

1

Този продукт използва 0.6 мм централен електрод от иридиева сплав. По-големият централен електрод означава по-голям охлаждащ ефект и по-лоша възпламенимост. От друга страна, иридиевите централни електроди с диаметър 0.6 mm имат изключително малък охлаждащ ефект, намалявайки неправилното запалване и реализирайки добро възпламеняване, основната функция на запалителната свещ.

Освен това, тъй като такситата използват втечнен нефтен газ (LPG) като гориво, голям електрод увеличава необходимото напрежение и тъй като това натоварва по-голямо запалителната система, това се отразява на живота на превозното средство. Със своя централен електрод от 0.6 mm, който поддържа необходимото напрежение ниско, може да се каже, че иридиево-платинената свещ Torch е подходяща за автомобила.

2

Платинен съвет

Използване на заземяващ електрод с платинен връх за реализиране на високопроизводителна работа и дълъг живот.

Използван е платинен накрайник, който има дълга история на употреба в платинени тапи. Чрез значително контролиране на износването на електродите, ние постигнахме ниво на издръжливост, равно на това на платинените щепсели.

Изолатор с висока якост

Използване на изолатор с висока якост, специално проектиран за таксита.

Чрез използването на керамичен изолатор с висока якост за LPG двигатели е постигнато 20% увеличение на якостта в сравнение с конвенционалните изолатори.

Подобрен пробег

По-малък разход на гориво с централен електрод с диаметър 0.6 мм.

Дори по време на празен ход, когато е лесно запалването да се влоши, ITorch iridium platinen щепсел намалява неправилното искрене и стабилизира скоростта на празен ход. Това води до по-тих двигател и подобрен разход на гориво.

3

Подобрено ускорение

Чрез стабилно възпламеняване ефективността на ускорението е значително подобрена.

Иридиевият платинен щепсел на фенерчето, чрез своя иридиев централен електрод с диаметър 0.6 мм, е реализирал висока производителност на запалване и ниско напрежение на искра на нива, невиждани досега. Поради това има по-малко прекъсване на запалването при условия на високо напрежение на искра и по-малко прекъсвания на запалването при условия, при които запалването е трудно, което позволява работа с високо ниво на реакция при различни условия. В резултат на това ускорението е подобрено.

4

Отлична издръжливост

Реализиране на изключителен живот и издръжливост с платинени заземяващи електроди.

Чрез заваряване на платинен връх към заземяващия електрод, износването е контролирано в значителна степен в иридиев платинен щепсел Torch. В допълнение към ефективността на ускорението, животът и издръжливостта на този щепсел са увеличени до тези на платинен щепсел.

*От резултатите от тестовете за наблюдение на таксита. Обемът на отработените газове беше в по-голямата си част 2000cc.

*Издръжливостта ще варира в зависимост от условията на шофиране.

*Срокът на експлоатация на щепсела Torch iridium platinum ще зависи от работните условия и автомобила, на който е инсталиран. (Срокът на експлоатация може да стане по-кратък в зависимост от системата за запалване на автомобила.)

*Препоръчителното време преди смяна не е нещо, което трябва да се спазва, за да се гарантира качество.

*Показаните данни са от вътрешни проучвания. Освен това споменатите тук „обикновен щепсел“ и „платинен щепсел“ са продукти на TORCH.

5

PREV: Свещ TORCH за Jenbacher тип 4

СЛЕДВАЩИЯ : None

Обадете ни се ДНЕС за БЕЗПЛАТНА оферта
+ 86 731 84830658

Обратна връзка