Всички категории

Повикване : + 86 731 84830658

Мейл: [имейл защитен]

Въпроси и отговори

 • Какво е RFI?

  О: Радиочестотните смущения (RFI) или електрическият „шум“ се причиняват от системи за запалване, алтернатори, двигатели на чистачките и т.н., но системата за запалване причинява най-силните „шумове“ и те включват широк диапазон от честоти. Този шум може да причини смущения в работата на радиостанции, електронни компоненти, системи за впръскване на гориво, дълбокомери и друго чувствително електронно оборудване. Резисторните свещи, проводниците и капачките на свещите се използват като система за потискане на RFI за намаляване на този шум.


 • 8 мм кабели на фенерче ли са?

  A: Проводниците за горелка се произвеждат според специфичните размери на OEM проводниците. Повечето кабели на Torch са 7 mm, докато приложенията на Toyota са 5 mm, където е приложимо. Повечето 8 мм проводници на пазара за резервни части просто осигуряват допълнителна изолация и не увеличават електрическите възможности на системата за запалване.


 • Универсални ли са комплектите кабели за факел?

  О: Комплектите кабели за горелка се произвеждат по поръчка според точните размери на приложението. Няма универсални комплекти. Освен това, всеки отделен проводник на горелката е етикетиран за конкретния номер на цилиндъра за почти безупречен монтаж.


 • Какво е проводник с променлив ток?

  О: Факелът използва проводник с променлива стъпка, за да създаде необходимото съпротивление за филтриране на RFI, създадени от работеща система за запалване. Системата с променлива стъпка редува плътно навита и хлабаво навита медна жица около центъра на проводника на щепсела, за да създаде магнитно поле, създавайки необходимото съпротивление с част от импеданса, който се намира в комплекта проводници от тип твърда въглеродна сърцевина.


Тук сме за вас!

Вашите коментари и въпроси помогнаха на Torch да направи качествени части. Помогнете ни да направим бъдещите години още по-добри.

Изпратете ни вашите въпроси относно Torch и ние ще ви помогнем да намерите отговорите. Ние също се интересуваме от вашия опит с Torch. Дайте ни вашите предложения за нашия уеб сайт и/или продукти или дори споделете любимата си история за Torch.

Обадете ни се ДНЕС за БЕЗПЛАТНА оферта
+ 86 731 84830658

Обратна връзка