Всички категории

Повикване : + 86 731 84830658

Мейл: [имейл защитен]

Въпроси и отговори

 • Каква е функцията на спирачните накладки?

  О: Принципът на работа на спирачната система се дължи на триенето. Триенето между спирачната накладка и спирачния диск и гумата и земята се използва за преобразуване на кинетичната енергия на превозното средство в топлинна енергия след триене и колата спира.


 • Колко часа обикновено работят спирачните накладки?

  О: Най-общо казано, когато се използват 40,000 60,000 до 100,000 XNUMX километра, се препоръчва клиентите да сменят спирачните накладки, но някои спирачни накладки са все още добри след повече от XNUMX XNUMX километра. Така че изборът на добри спирачни накладки е важен.


 • Кога трябва да смените нови спирачни накладки?

  A: За да се гарантира безопасността, се препоръчва да се смени фрикционният материал, когато дебелината е по-малка от 6 mm, и трябва да се смени, когато дебелината е по-малка от 3 mm. (Между другото, новите спирачни накладки обикновено са 1.5 cm) .


 • Защо да правим, ако спирачните накладки издават необичаен шум?

  О: Толкова много проблеми ще направят необичаен шум от спирачните накладки

  Ако има отломки или проблеми с вода в спирачната накладка, които са необичайни (като например дъждовна вода), трябва да почистим спирачните накладки или да сменим нови спирачни накладки.

  Необходима е редовна проверка на спирачната система.


 • Какво да правим, ако спирачните накладки алармират?

  О: Трябва да сменим нови спирачни накладки, преди спирачните накладки да са тревожни, ако са тревожни, трябва да спрем да шофираме и да проверим спирачната система.


 • Коя от формулите е най-добрата?

  О: Що се отнася до индекса на ефективност при безопасно спиране на спирачните накладки, всички тези четири формули са отлични формули.

  По отношение на безопасността, икономичността и околната среда, керамиката е по-добра от полуметалите, а полуметалите са по-добри от нискометалните


 • Какво е предимството на металните спирачни накладки?

  Включени метални спирачни накладки. Нискометални, полуметални.

  Шофьорите, водени от производителност, предпочитат металните спирачни накладки, защото те предлагат подобрена спирачна ефективност в много по-широк диапазон от температури и условия.

  Тъй като металите са толкова добър проводник на топлина, те са склонни да издържат на повече топлина, като същевременно помагат на спирачните системи да се охладят по-бързо.


 • Какво е предимството на керамичните спирачни накладки?

  Ниво на шум: Керамичните спирачни накладки са много тихи, създавайки почти никакъв допълнителен звук при натискане на спирачките.

  Остатъци от износване и разкъсване: В сравнение с органичните спирачни накладки, керамичните спирачни накладки са склонни да произвеждат по-малко прах и други частици с времето, докато се износват.

  Температура и условия на шофиране: В сравнение с органичните спирачни накладки, керамичните спирачни накладки могат да бъдат по-надеждни в по-широк диапазон от температури и условия на шофиране.

  Природосъобразен


 • Какви формули са налични за спирачните накладки Torch?

  Предлагат се керамични спирачни накладки, спирачни накладки с ниско съдържание на метал, полуметални спирачни накладки и карбонови керамични накладки и др.


 • Какви са основните части на спирачната накладка?

  О: Спирачните накладки обикновено се състоят от стоманени плочи, топлоизолация, шумозаглушител и фрикционен материал.


Тук сме за вас!

Вашите коментари и въпроси помогнаха на Torch да направи качествени части. Помогнете ни да направим бъдещите години още по-добри.

Изпратете ни вашите въпроси относно Torch и ние ще ви помогнем да намерите отговорите. Ние също се интересуваме от вашия опит с Torch. Дайте ни вашите предложения за нашия уеб сайт и/или продукти или дори споделете любимата си история за Torch.

Обадете ни се ДНЕС за БЕЗПЛАТНА оферта
+ 86 731 84830658

Обратна връзка